top of page
  • Writer's pictureTuristička zajednica općine Pučišća

Turistička Zajednica općine Pučišća i omladina Pučišća vas pozivaju na Triatlon trans Pučišća 2022.



Turistička Zajednica općine Pučišća i omladina Pučišća vas pozivaju na Triatlon trans Pučišća 2022. i Dječji aquatlon sv. Jeronim koji će se održati 07. kolovoza 2022. godine. DJEČJI AQUATLON SV. JERONIM Dječji aquatlon sv. Jeronim - mlaji pačići namijenjen je djeci od 6 - 10 godina, a stori pačići djeci od 11-15 godina mladosti. Plivačka dionica aquatlona je 200 m, a trkačka dionica je 1000 m. Djeca koja žele sudjelovati moraju na prijavu doći uz pratnju jednoga roditelja koji svojim potpisom daje suglasnost za sudjelovanje svojeg djeteta u utrci. TRIATLON TRANS PUČIŠĆA 2022. Start i tranzicijska zona je u Puortu ispred osnovne škole Pučišća. Plivačka dionica duljine je 400 m. Biciklistička dionica duljine je oko 14 km. Vozi se od Puorta preko rotora obilaznicom do Sustipanske luke, vraća se prema rotoru (1. krug), okreće se oko rotora i vozi 2. krug do Sustipanske luke i nazad te ponovnim dolaskom na rotor vraća se do tranzicijske zone u Puortu. OBAVEZNA OPREMA: BICIKLISTIČKA KACIGA Trkačka dionica iznosi 3.5 km i trčat će se uskim asfaltnim putevima, kamenim skalama i kalama našega mjesta. Plivačka, biciklistička i trkačka staza prikazane su na slikama u galeriji (ostaje nepromijeno kao 2019. godine).

Broj sudionika triatlona biti će ograničen.

Prijave i info: tz@pucisca.hr Info: 021 633 555

PROGRAM DOGAĐANJA: 15:00-16:30 PODIZANJE STARTNIH BROJEVA ZA AQUATLON I TRIATLON 15:00 OTVARANJE ZONE TRANZICIJE 16.35 ZATVARANJE ZONE TRANZICIJE 16:30 START UTRKE AQUATLONA 17:45 START UTRKE TRIATLONA

Uz naše dosadašnje triatlon i dječji akvatlon i ove godine organizira se i Piplić baby duatlon za djecu od 3-5 godina koji će se sastojati biciklističkog i trkačkog dijela. Za biciklistički segment potrebno je imati biciklu sa 3 kola ili dječju guralicu. Ovom prilikom obavještavam da bi djeca trebala imati kacigu. U protivnom roditelj daje pristanak za nastup na vlastitu odgovornost. Duatlon će se održati na Trgu sv. Jeronima isprid crkve nakon Triatlona.

156 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page