top of page
  • Writer's pictureTuristička zajednica općine Pučišća

POZIV UČENICIMA I STUDENTIMA ZA ISKAZ INTERESA ZA RAD NA POSLOVIMA NAPLATE PARKIRANJAPozivamo zainteresirane učenike i studente s područja Općine Pučišća da se jave u prostorije Općine radi razgovora i mogućeg angažmana na poslovima naplate parkiranja u naselju Pučišća u srpnju i kolovozu 2022. godine.


Naplata se vrši preko aplikacije instalirane na pametnom telefonu s prijenosnim pisačem. Navedenu opremu osigurava Općina zajedno s pričuvnim baterijama i potrošnim materijalom.


Naplata je uređena Odlukom o uređenju prometa na području naselja Pučišća („Službeni glasnik Općine Pučišća“ br. 3/16) te Odlukom o organizaciji, uvjetima korištenja i načinu naplate parkiranja na parkirališnim površinama s naplatom na području naselja Pučišća („Službeni glasnik Općine Pučišća“ br. 4/16). Odluke odnosno Službeni glasnici se mogu naći na www.pucisca.hr .


Osnovni uvjeti su da je prijavitelj učenik ili student s područja Općine Pučišća s mogućnošću rada preko učeničkog ili studentskog servisa te da poznaje rad s pametnim telefonima.


Molimo da se radi iskaza interesa javite u prostorije Općine Pučišća od ponedjeljka 27. 06. do srijede 30. 06. 2022. godine u vremenu od 08– 14 h.


Slika:Ilustracija

120 views0 comments

Recent Posts

See All

"Odgovorno ljetovanje"

U namjeri što boljeg preventivnog informiranja građana i turista o odgovornom ponašanju te pravilnim reakcijama u ljetnom razdoblju za vrijeme turističke sezone, Ravnateljstvo civilne zaštite, MUP-a R

Comments


bottom of page