top of page
  • Writer's pictureTuristička zajednica općine Pučišća

BOŽIĆNO NATJECANJE – Biramo najlepšu dekoraciju kuće u općini Pučišća.

U želji da nam ovogodišnji advent bude uistinu nezaboravan, TZO Pučišća pod pokroviteljstvom Općine Pučišća ove godine po prvi put organizira izbor najljepše ukrašene kuće (i okućnice, ali nije nužno).

Prijave su jednostavne: pošaljete  najviše 3 fotografije Vaše ukrašene kuće na e-mail adresu : tz@pucisca.hr najkasnije do 15. prosinca 2023. do 12.00 h uz naznaku svoga imena, prezimena, broja mobilnog telefona i adrese na kojoj se kuća nalazi u Pučišćima, Pražnicama ili Gornjem Humcu. Turističko vjeće će odabrati najuspjelije dekoracije, a Vaš trud nagradit ćemo bogatim nagradama.


Prvo mjesto osvaja poklon karticu za kupovinu u Tommy d.o.o. trgovinama u protuvrijednosti od 150,00 EUR, drugo mjesto karticu od 100,00 EUR, a za treću najljepšu dekoraciju dodijeliti ćemo karticu od 60,00 EUR. Sva tri prvonagrađena dobivaju i bonus od 3 sata besplatnog klizanja na našem klizalištu!

Dodjela nagrada bit će u nedjelju, 17. prosinca 2023. godine u 17:00 sati u Parku hrvatskih branitelja u sklopu manifestacije Božićna priča u Pučišćima 2023.0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page